David en Mariska

Op een bruiloft van vrienden (2009) zagen wij Astrid voor het eerst in actie als weddingplanner. Zij was toen net begonnen met haar bedrijf en wat ons die dag opviel was dat alles perfect en ogenschijnlijk relaxed verliep. Ze was er voor het bruidspaar, leidde de dag in goede banen, maar nam af en toe ook de tijd om even een gesprekje te hebben met de gasten.

Toen onze bruiloft in zicht kwam, hebben wij nagedacht over een weddingplanner. De meningen hierover waren verdeeld, maar de doorslag werd gegeven door een drietal zaken:

  1. Wij wilden niemand in onze naaste omgeving aanstellen als ceremoniemeester.
  2. We hadden zeer positieve verhalen gehoord over het werk van Astrid bij de bruiloft van onze vrienden.
  3. David is bruidsfotograaf en heeft, na onze eerste ontmoeting met Astrid, al vele malen met haar mogen samenwerken. Hij ervaart dat iedere keer als zeer prettig en positief.

Mijn idee dat weddingplanners alleen voor luxe bruiloften zouden zijn, verdween als sneeuw voor de zon toen wij ons eerste gesprek met Astrid voerden. Het werd duidelijk dat zij haar werk met zoveel liefde en passie uitvoerde, dat het niets uitmaakte hoe groot de bruiloft zou worden. Ze was behulpzaam, vriendelijk, geduldig en perfectionistisch. Met name bij deze laatste karaktertrek stond het voor ons als een paal boven water dat we de juiste keuze hadden gemaakt en alles aan haar konden toevertrouwen. Want dat is belangrijk wanneer je de dag van je dromen gaat plannen. Je wilt iemand hebben waar je op kan bouwen en dan ben je bij Astrid absoluut aan het goede adres!

In de voorbereiding werd verschillende keren afgesproken en ze hielp ons daarbij de lijst af te werken met zaken die geregeld moesten worden (locatie, jurk, pak, bloemen, eten, ceremonie, etc.). Je weet pas wat er komt kijken bij een bruiloft als je het zelf gaat meemaken. Astrid had hierin duidelijk veel ervaring en zij heeft ons regelmatig geholpen met haar ideeën en suggesties. Ze ging ook mee naar afspraken die wij bijvoorbeeld hadden met het hotel waar wij zijn getrouwd en ze inventariseerde wie er naar ons huwelijk kwam en wat deze gasten wilden eten.

Op de dag zelf had Astrid de regie, zodat wij optimaal konden genieten van de bruiloft, de gasten, het diner en het feest. Wij waren relaxed, terwijl Astrid de benen uit haar lijf liep. Zo was Astrid er bij toen wij elkaar voor het eerst ontmoetten in Kudelstaart, ze ging mee naar de basisschool in Aalsmeer waar ons nephuwelijk werd voltrokken door de directeur en daarna is zij naar het hotel in Amsterdam gegaan om alles in goede banen te leiden.

Na de huwelijksceremonie zorgde Astrid ervoor dat iedereen in de juiste zaal terechtkwam voor de bruidstaart en zodra wij een cadeau kregen, stond zij alweer achter ons om het uit onze handen te nemen. Waren we haar kwijt, dan was ze de cadeaus naar onze kamer aan het brengen of ze was met de bruid naar het toilet. Niets is Astrid te gek op zo’n dag. Ze doet er echt alles aan om het bruidspaar te laten genieten en hen geen zorgen te laten maken!

Lieve Astrid, we zijn ontzettend blij dat we je hebben leren kennen en zijn je enorm dankbaar voor wat je voor ons hebt gedaan! Je hebt ons werk uit handen genomen in de voorbereiding, contacten onderhouden, onze gasten opgevangen, de dag vlekkeloos laten verlopen en daardoor konden wij van elk moment genieten! Je passie voor je werk brengt jou waar je nu bent gekomen. Met veel liefde zullen wij je aanbevelen bij andere stellen en hen laten weten hoe professioneel, geduldig en enthousiast jij bent! Nogmaals dank voor al je werk en veel succes in de toekomst!

Liefs, David & Mariska.

Locatie:
NH Doelen 

Fotograaf:
Ronny Rozenberg Photography
Jean Spencer (Craig Paulson Photography)

Foto's

Terug