Astrid en Kapé

Graag willen Astrid van harte aanbevelen als een perfecte weddingplanner! Waarom? Dat leggen we uit.

Omdat we zelf een aantal keren als ceremoniemeester hadden opgetreden wisten we zeker dat we voor ons eigen huwelijk een professional wilden inschakelen. Geen van je gasten wil je ermee opzadelen, die moeten allemaal genieten van die dag. We hadden al het nodige voorwerk gedaan met het vinden en vastleggen van locaties. We zijn namelijk best wel regelaars en georganiseerde mensen. Wat we nodig hadden was iemand die als contactpersoon kon optreden en vooral, de grote dag zelf in goede banen zou leiden. Na het eerste gesprek met Astrid wisten we het allebei meteen zeker, zij moest het worden.

Het contact was direct prettig en georganiseerd. Bovendien had Astrid goede en handige tips voor de zaken die we zelf zouden regelen. Toen er het nodige mis ging met de trouwjurk sprong ze ook direct in de bres. Oprecht boos over de zaken die daar mis mee gingen bedacht ze zich geen moment en ging mee naar de bruidsmodezaak. De problemen werden opgelost, mede dankzij haar inspanningen. Alles vanuit de gedachte dat de bruid moet genieten, niet alleen van de dag zelf, maar ook van de voorbereidingen.

De bezoeken aan de locaties waren professioneel (wie, wat, waar en hoe doen we het) en het draaiboek hebben we meerdere keren doorgenomen en waar nodig aangepast. Te krappe tijdschema’s werden dankzij Astrid wat ruimer, wat achteraf volkomen terecht was. Geen gehaast, alles in het juiste tempo.

Op de dag zelf was Astrid vroeg aanwezig en daarna liep alles werkelijk perfect. Geruisloos maar kordaat werd alles precies zo geregeld zoals we besproken hadden en vooral, zoals we het graag wilden. De huwelijksvoltrekking op de Herengracht, het dirigeren van onze gasten naar de juiste plekken en naar de salonboot op de gracht. Toen wij gingen varen was Astrid naar de laatste locatie vertrokken om daar alles goed voor te bereiden voor receptie en diner. Ook dat liep perfect, inclusief het aankondigen van de sprekers.

Wellicht nog belangrijker was de warmte, attentheid en alertheid van Astrid. Oog voor alles en ze had aan een half woord genoeg om kleine dingen geruisloos voor ons te regelen. Onze gasten en wij als bruidspaar konden echt genieten. Bejaarde ouders werden direct geholpen waar dat nodig was en waren dan ook vol lof. Net als de mensen van de locaties en de fotograaf. Iedereen was aangenaam verrast door de professionele en vooral prettige manier van werken van Astrid.

Wij waren erg blij dat Astrid onze trouwdag heeft begeleid en kunnen haar oprecht aanbevelen. Het was een superdag en Astrid een superplanner!

Kapé en Astrid

Locaties:
Geelvinck Hinlopen Huis
Salonboot Soeverein
Restaurant Gare de l'Est

Fotograaf:
Mirjam Dekker Fotgrafie

Foto's

Terug