Arjan en Elise

Best lastig als je allebei perfectionist bent en graag alle details tot in de puntjes zelf regelt en niets aan het toeval wilt overlaten; hoe vind je dan een weddingplanner die precies aanvoelt wat wij willen en begrijpt waar wij gelukkig van worden?

Het antwoord is toch vrij simpel; bel Astrid Blaauw. Dankzij jou, Astrid, was onze huwelijksdag volmaakt en perfect en hebben wij volop kunnen genieten van alles wat er voorbijkwam. Simpelweg omdat we de rust en zekerheid hadden dat jij de touwtjes in handen had en alles vlekkeloos liet verlopen.

We hebben met volle teugen kunnen genieten van alle lieve mensen om ons heen, heerlijk ontspannen alles laten gebeuren en daardoor deze dag echt kunnen ‘beleven’.

Jouw vakmanschap, passie, scherpe blik en vriendelijke lach zorgden er voor dat iedereen heeft genoten en we kunnen terugkijken op een onvergetelijke dag waarvan elke minuut in ons geheugen gegrift staat. Dank daarvoor!

Met ons hele hart kunnen we jou aanbevelen aan iedereen die van zijn trouwdag echt de mooiste dag van zijn of haar leven wil maken!

Arjan en Elise  

Locatie : Orangerie Elswout

Fotograaf : Gerhard Nel Fotografie

Weddingclip : Royal Rushes

Foto's

Video

Terug