Annemaria en Jeroen

Na een geweldig weekend Rome wilden wij op heel korte termijn onze bruiloft gaan regelen. De locatie en kerk hadden we meteen al in gedachten en waren zo geregeld. Maar toen kwam de rest. Daarvoor zochten we iemand die ons kon helpen bij de voorbereidingen en op de dag zelf alles uit handen kon nemen zodat wij zorgeloos onze dag konden beleven. Een weddingplanner en ceremoniemeester in één dus. Lang hoefden we niet te zoeken, de website van Astrid Blaauw sprong er voor ons direct uit.

Al snel zaten we tegenover elkaar in Hoofddorp en dat voelde meteen goed. We zaten gezellig te praten, ze vertelde veel over haar ervaringen en voor we het wisten had Astrid de planning al zo aangepast dat we opgelucht adem konden halen. Met haar gingen we in zee!

Omdat we in een klein dorp wonen hebben we de leveranciers zoveel mogelijk lokaal gehouden. Dat maakte het voor ons extra leuk en Astrid ging daar moeiteloos in mee. Ze hield in de voorbereiding alles goed bij, hield de contacten aan, bezocht de locaties, maakte een heel draaiboek tot op de minuut. Alles was perfect voorbereid.

Op de dag zelf heeft ze ervoor gezorgd dat wij de hele dag zorgeloos konden genieten met onze drie kinderen. We hoefden nergens naar om te kijken, alles liep moeiteloos in elkaar over. Ze begeleidde iedereen, sprak de mensen toe, zorgde ervoor dat iedereen wist waar en wanneer alles was en ga zo maar door. Zo hebben wij de dag kunnen beleven die met recht een van de mooiste dagen uit ons leven is geweest.

Astrid, dankjewel voor alles! We zijn erg blij met je.

Liefs Jeroen en Annemaria

Locaties : Kerk aan Zee en De Zeemeeuw

Weddingclip : Royal Rushes

Foto's

Video

Terug