Aart en Carmen

Onze trouwdag, welke wij groots wilde vieren, was er 1 waar veel voorbereiding voor nodig was. Tevens waren wij het er al snel over eens dat wij geen familieleden danwel vrienden wilde belasten met de taak van ceremoniemeester. Vanuit dit punt kwamen wij al snel tot de conclusie dat een weddingplanner nodig was. Toen zijn wij op internet gaan kijken en kwamen bij Astrid terecht. Wij hebben haar uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en de klik was gelijk van onze kant aanwezig.

Wij hadden wel al zeer specifieke ideeën over hoe we onze trouwdag zagen. Het moest een onvergetelijke dag worden in een kasteelachtige omgeving; sjiek en traditioneel. Aangezien wij van goed eten houden, hadden wij ook de voorkeur voor een locatie met een eigen keukenbrigade. Al gelijk kwam Astrid, met naar wat bleek, de ideale locatie; Kasteel De Wittenburg. Wat een toplocatie, met zeer gastvrij personeel en niet onbelangrijk, een eigen keukenbrigade. Wij geven hardop toe dat deze locatie in eerste instantie absoluut niet bij ons opgekomen was.

Door Astrid haar brede netwerk van leveranciers en haar ervaring zijn wij volledig ontzorgd. En dit voor personen die normaal gesproken zeer kritisch danwel perfectionistisch zijn. Op de dag zelf was door Astrid alles van minuut tot minuut geregeld, samen met haar assistent Liz. Er was een compleet draaiboek opgezet wat perfect werkte.

Van alle aanwezige gasten kregen we complimenten over Astrid, waar vooral werd aangegeven dat ze hartelijk en behulpzaam is. Daar zouden wij perfectionistisch en controlerend aan willen toevoegen. Astrid heeft er mede voor gezorgd dat wij een onvergetelijke dag hebben gehad. Astrid nogmaals onze dank hiervoor!

Aart & Carmen

Locatie : Kasteel de Wittenburg

Fotograaf : Imagine Fotografie

Trouwclip : A Beautiful Day

Foto's

Video

Terug