Trouwvervoer

PassionWithoutLimits;  wie wil er nou niet rijden in een prachtige Audi R8 4.2 V8 of bijvoorbeeld een Aston Martin DBS 6.0 V12. PassionWithoutLimits doet geen enkele concessie op het gebied van exclusiviteit. Naast deze 2 auto's hebben zij nog een aantal andere prachtige auto's in hun wagenpark. Kijk snel op hun website voor een overzicht.

Rolls Rent; Rolls Rent is geboren uit de passie voor werelds meest prestigieuze automerk, de Rolls Royce. Naast de mogelijkheid voor het huren van een Rolls Royce, kunnen jullie bij Rolls Rent ook terecht voor een Kever of Bentley. Op jullie trouwdag staat er een chauffeur in zwart pak compleet met pet tot jullie beschikking. Neem eens eens een kijkje op de website voor het uitgebreide assortiment. 

Stalhouderij De Zadelhoff; op zoek naar romantisch en bijzonder vervoer op jullie huwelijksdag? Dan kunnen jullie bij Stalhouderij De Zadelhoff kiezen uit meerdere sprookjesachtige trouwkoetsen. Jullie kunnen een koets huren waar je ook woont in Nederland of daarbuiten. 

Uniek Trouwvervoer; Uniek Trouwvervoer is al 100 jaar specialist op het gebied van luxe trouw- en limousine service. Met hun exclusieve wagenpark hebben zij voor iedere gelegenheid de juiste entree. Of jullie voorkeur uitgaat naar moderne of naar authentieke voertuigen; hier zijn jullie aan het juiste adres.

VIP rentals; Een Rolls Royce Phantom in het wit, zilver of Royal Blue huren? Het is mogelijk bij VIP rentals! Maar zij hebben ook een Maserati, Bentley, Ferrari en Lamborghini in hun collectie. Kijk snel op hun website voor meer informatie.