Muziek

Broken White Productions; Broken White Productions is de sfeermaker op de huwelijksdag. Jullie worden vooraf begeleid bij het uitwerken van jullie persoonlijke muziekplan. Dit plan wordt ondersteunt door een uitgebreide lichtshow. Zij werken volgens het 'all inclusive' concept. Dat wil zeggen dat zij alle benodigde licht- en geluidsapparatuur meenemen.

Mijne Heeren; Jazzformatie Mijne Heeren is een verassende versmelting van Jazz en Latin. In verschillende formaties en hoedanigheden te boeken. Als easylistening in stijl op de achtergrond of juist het middelpunt van uw festiviteit. Mijne Heeren staat voor vakmanschap, passie en plezier met allure.

Het Strijkkwartet; een stijlvol ensemble voor een speciaal moment dat zowel klassieke als populaire muziek ten gehore brengt.
Zij spelen van Pachelbels Canon tot Hey brother van Avicii.

BOEKINGSBUREAU'S 

LoveSound; muziek is heel belangrijk onderdeel van jullie huwelijksdag. Er kan voor live-muziek gekozen worden bij ieder onderdeel van de dag. En dat is zeker van toegevoegde waarde. Het verzorgen van muzikaal entertainment is echter een vak apart. En daar kan LoveSound jullie bij helpen. 

Swinging.nl; naast een goede coverband, dj drive in show of artiest zijn jullie hier ook aan het juiste adres voor een indrukwekkende openingsact, spectaculaire finaleshow of aanvullend entertainment.

 

CEREMONIEZANG

Fleur de Groot; Fleur de Groot, een fantastische zangeres die met haar duo met toetsenist (Fleur & Sander) of duo met basgitarist (Mellow) elke gelegenheid passend weet te begeleiden.

 

Yvon Mocking; Yvon is een veelzijdige zangeres met een warme stem. Zij kan prachtig zingen en zorgt voor een persoonlijk touch bij jullie huwelijksceremonie. En tijdens de avond kan zij met haar partyband zorgen voor een knallend feest.

Yvon Mocking

The Weddingsingers; de huwelijksceremonie is 1 van de belangrijkste momenten van de trouwdag. Jullie gaan het ja-woord uitspreken. Een heel mooi moment. Janine en Lisette, twee professionele zangeressen, zingen tijdens de ceremonie graag de liedjes die jullie willen horen om zo een persoonlijke touch hieraan mee te geven.