Kleding voor bruid en bruidegom

Covers Couture Bruidsmode; Covers Couture bestaat al 60 jaar en helpt je graag bij het uitzoeken van de perfecte trouwjurk. zij hebben trouwjurken van internationale topmerken in huis, maar ook pareltjes van nieuwe designers. Van een klassiek trouwjurk tot moderne trouwjurk, in uiteenlopende prijsklasses. Zo kan iedereen slagen.

Olvi's

Het internationaal geprezen Luxury Fashion House Olvi's, geleid door ontwerper Olga Yermoloff, biedt een uniek, opvallend assortiment aan prachtige kanten kledingstukken. Elk stuk is handgemaakt van de beste materialen. Het zijn de meest prachtige en bijzondere ontwerpen met de nadruk op vakmanschap. Met de tijdloze en romantische collecties toont Olvi's aan de toonaangevende specialist in kant te zijn, voortbouwend op waarden zoals handgemaakt vakmanschap, hoogwaardige materialen, verfijning en vrouwelijkheid. 

Klik op het logo om naar de website te gaan en mooie beelden van hun collectie te zien.

 

Exclusieve trouwjurken

 

I am Luigi; Op zoek naar een uniek en perfect zittend trouwkostuum? I am Luigi biedt de mogelijkheid om op locatie jouw trouwkostuum samen te stellen. Het is ook mogelijk om de kostuums voor familieleden, getuigen en vrienden te laten verzorgen door hen. Alles mooi op elkaar afgestemd en op maat gemaakt. Een afspraak kan overdag of in de avond, doordeweeks of in het weekend gepland worden. Daarnaast biedt I am Luigi een trouwservice. Je kunt jezelf op de huwelijksdag laten aankleden door een van de tailors zodat je zeker weet dat dat alles tot in detail geregeld is.