Kleding voor bruid en bruidegom

Covers Couture Bruidsmode; Covers Couture bestaat al 60 jaar en helpt je graag bij het uitzoeken van de perfecte trouwjurk. zij hebben trouwjurken van internationale topmerken in huis, maar ook pareltjes van nieuwe designers. Van een klassiek trouwjurk tot moderne trouwjurk, in uiteenlopende prijsklasses. Zo kan iedereen slagen.

I am Luigi

Wil je als bruidegom een uniek en perfect zittende trouwkleding en hoogwaardigste stoffen op jouw lichaam voelen? I am Luigi biedt de mogelijkheid om op locatie jouw trouwkostuum samen te stellen. Overdag of in de avond, doordeweeks of in het weekend. Je kunt dan familie, getuigen of vrienden hier deel van laten uitmaken. Allemaal perfect gekleed op de huwelijksdag.

Trouwkostuum op maat I am Luigi

Olvi's

Het internationaal geprezen Luxury Fashion House Olvi's, geleid door ontwerper Olga Yermoloff, biedt een uniek, opvallend assortiment aan prachtige kanten kledingstukken. Elk stuk is handgemaakt van de beste materialen. Het zijn de meest prachtige en bijzondere ontwerpen met de nadruk op vakmanschap. Met de tijdloze en romantische collecties toont Olvi's aan de toonaangevende specialist in kant te zijn, voortbouwend op waarden zoals handgemaakt vakmanschap, hoogwaardige materialen, verfijning en vrouwelijkheid. 

Klik op het logo om naar de website te gaan en mooie beelden van hun collectie te zien.

 

Exclusieve trouwjurken

 

Rietbergh

Rietbergh is een Nederlands kledingmerk gespecialiseerd in luxueuze maatpakken, trouwpakken en smokings onder eigen merknaam. Een Rietbergh maatpak, trouwpak of smoking wordt speciaal voor jou gemaakt, aan de hand van jouw persoonlijke maten en persoonlijke wensen. Natuurlijk kunnen familieleden en vrienden hier ook terecht voor een kostuum op maat. Er is keuze uit vele kleuren en stoffen. Laat je bij jouw keuze adviseren door broer en zus Rutger en Daphne. 

Rietbergh maatpak voor de bruidegom