Haar en make-up

Beautiful Bride Company: The Beautiful Bride Company verzorgt op professionele en persoonlijke wijze het  bruidskapsel en de bruidsmake-up aan huis of op locatie. Zij werken met een team van professionele bruidsstylisten met veel ervaring!

Bruid en Beauty Almere; Djamila verzorgt bruidskapsels en make-up voor de bruid. Uniek is dat Djamila ook met airbrush make-up werkt; een egale huid zonder het gebruik van een dikke laag foundation. Daarnaast beschikt Djamila over een webshop waar mooie accessoires voor de bruid te koop zijn.

MB Creations; Marjolein heeft jarenlange ervaring als kapster. Door middel van diverse trainingen en cursussen zorgt zij ervoor dat zij steeds op de hoogte is van de laatste trends met betrekking tot de nieuwste technieken en trends. Marjolein is op het gebied van bruidskapsels en make-up zeer ervaren.

Liesbeth Dubelaar Visagie; Sinds 2005 verzorgt Liesbeth met succes de make-up en kapsels voor vele bruiden. Zij heeft jarenlang ervaring opgedaan bij de grote cosmeticaconcerns en is zij continue getraind in de laatste beauty trends en technieken.

Lonneke van Dijk - Fashion Hairstylist; Lonneke heeft een jarenlange ervaring als fashion hairstylist. Zij heeft o.a. het haar voor de Amsterdam International Fashion Week en Benelux Next Topmodel verzorgd.