Diversen

Eventbooth: een leuke herinnering aan jullie huwelijksdag. Boek een fotohokje en zorg voor een leuk element tijdens jullie dag. De fotostrips komen direct uit de booth rollen. 1 fotostrip is voor de gasten en 1 fotostrip kan in een gastenboek geplakt worden waar de gasten gelijk wat bij kunnen schrijven. De fotostrip kan in jullie huisstijl ontworpen worden en na de huwelijksdag ontvangen jullie ook nog een usb-stick met alle foto's. Er zijn zelfs pakketten te boeken waarbij een online galerij bij zit.

Fotobooth huwelijk weddingplanner trouwen

Feest in Verve; een mooie herinnering aan jullie trouwdag. Dat is wat Ferdinand voor jullie kan verzorgen. Hij begint met een leeg wit doek en na afloop hebben jullie een uniek schilderij met 1 van de onderdelen van jullie dag daarop vastgelegd. Ferdinand is live aan het werk dus iedereen kan hiervan mee genieten. De doeken zijn rijkelijk gevuld met dikke klodders verf en pasta, opgebracht met paletmes, vingers en penseel.

Ferdinand heeft voor een evenement van Astrid Blaauw Weddings & Events ook een schilderij gemaakt en daar zijn wij heel erg blij mee.

R&M Exclusive Hospitality Services; op zoek naar gekwalificeerd personeel in het topsegment van de hotellerie om jullie huwelijk of evenement boven verwachting te laten verlopen, kijk dan eens op de website van R&M Exclusive Hospitality Services. De Young Professionals, allen studerende aan de Hogere Hotelschool in Den Haag, vertegenwoordigen hun vak met passie, en hebben een zeer hoge ‘Hospitality minded’ attitude.

Topday; alles onder 1 dak, behalve jurk en pak. Deze winkel in Lisse heeft een zeer uitgebreid assortiment huwelijksaccessoires, decoraties, kleding voor de bruidskinderen en nog heel veel meer. Tevens kun je terecht in hun webshop. Neem snel een kijkje op hun website.

Bruidsduivenservice; het loslaten van bruidsduiven is op iedere bruiloft een spektakel. Ze staan o.a. symbool voor geluk.