Bloemen en styling

BLOEMEN

Bloemenservice Nederland; Bloemenservice Nederland is de perfecte leverancier voor al jullie dromen op bloemengebied. Van een prachtig bruidsboeket tot volledige ceremonie aankleding, geen vraag is te gek voor dit creatieve team. In de speciale webshop vinden jullie oneindig veel inspiratie, inclusief prijzen, om alvast heerlijk bij weg te dromen. Geniet en laat jullie betoveren door de magische wereld van de bloemstylisten van Bloemenservice Nederland. 

Bloemenservice Nederland huwelijk bruidsboeket
 

Bloom Your Life; in 2008 is Bloom Your Life gestart en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de totale aankleding van Weddings & Events. Van bruidsboeket & corsages, decoraties voor de ceremonie, taart & toast tot de centerpieces bij het diner. 

Bloom Your Life werkt graag op een persoonlijke manier en maakt naar aanleiding van een kennismakingsgesprek in de showroom in Nieuwkoop, of via Skype als dit gewenst is, met plezier een op maat gemaakt decoratieplan. Hierin staan alle items beschreven zoals besproken. Daarnaast wordt de logistieke planning samen met de weddingplanner uitgewerkt m.b.t. de logistiek voor het bezorgen en plaatsen van de decoraties. 
 

Bruidsboeket trouwen bloom your life
 

Rutger M. Flowers: Na zijn opleiding aan de Flower School New York is Rutger in 2012 gestart met zijn eigen bedrijf en specialiseert hij zich in exclusief design. Voor ieder huwelijk streeft Rutger naar het creëren van een unieke en persoonlijke beleving die volledig is afgestemd op de individuele wensen van het bruidspaar. 

Zijn inspiratie haalt Rutger uit zijn vele reizen naar het Midden-Oosten, Azië en Amerika. Deze invloeden voegt hij samen met zijn Nederlandse achtergrond wat resulteert in een unieke stijl. Deze laat zich het beste omschrijven als elegant en chique.
 


 

STYLING

Perplexz: Perplexz heeft een passie voor het stylen van huwelijken van A tot Z. Door middel van een professioneel team kleden zij de huwelijksdag helemaal naar wens aan op basis van jullie wensen. Zij streven ernaar een huwelijk net iets specialer te maken met hun persoonlijke benadering, hoogwaardige materialen, special effects, eigen licht team en bloemist. Perplexz weet wat belangrijk is voor jullie mooie dag. 

Perplexz huwelijk styling bloemen


Welkomstborden; Maak jullie bruiloft helemaal af met een persoonlijk welkomstbord! Welkomstborden.nl is de grootste aanbieder in gepersonaliseerde welkomstborden. Zij ontwerpen op maat en bieden naast standaard designs ook custom made welkomstborden aan. Gebruik het welkomstbord om jullie gasten zich geliefd te laten voelen op de bruiloft. Plaats het welkomstbord bij de entree, ceremonie, receptie, het diner of het feest en geef de gasten een warm welkom!