Bloemen en styling

BLOEMEN

Bloemenservice Nederland; naast het verzorgen van de bloemen voor jullie huwelijk, is het ook mogelijk om te kiezen voor een brocheboeket als bruidsboeket. Bloemenservice Nederland is de eerste in Nederland die dit boeket heeft geïntroduceerd. Dit boeket is gemaakt van sieraden en broches en leverbaar in alle wenselijke vormen en kleuren. Brocheboeketten zijn eeuwig houdbaar en vertegenwoordigen vaak een grote emotionele waarde door het gebruik van bijvoorbeeld erfstukken en sieraden van familieleden en vrienden. Alles wat een speciale betekenis heeft voor jullie kan gebruikt worden.

Bloom Your Life; in 2008 is Bloom Your Life gestart en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de totale aankleding van Weddings & Events. Van bruidsboeket & corsages, decoraties voor de ceremonie, taart & toast tot de centerpieces bij het diner. Bloom Your Life is werkzaam in geheel Nederland en is ook over de grens te vinden in België, Duitsland, USA, Provence Frankrijk en Spanje.

Bloom Your Life werkt graag op een persoonlijke manier en maakt naar aanleiding van een kennismakingsgesprek in de shop in Nieuwkoop, of via Skype als dit gewenst is, met plezier een op maat gemaakt decoratieplan. Hierin staan alle items beschreven zoals besproken in de Wedding Intake. Daarnaast wordt de logistieke planning samen met de weddingplanner uitgewerkt m.b.t. de logistiek voor het bezorgen en plaatsen van de decoraties. 
 

Bloemen huwelijk

STYLING

Perplexz: Perplexz heeft een passie voor het stylen van huwelijken van A tot Z. Door middel van een professioneel team kleden zij de huwelijksdag helemaal naar wens aan op basis van jullie wensen. Zij streven ernaar een huwelijk net iets specialer te maken met hun persoonlijke benadering, hoogwaardige materialen, special effects, eigen licht team en bloemist. Perplexz weet wat belangrijk is voor jullie mooie dag. 

Styling huwelijk