Bloemen en styling

BLOEMEN

Bloemenservice Nederland; Bloemenservice Nederland is de perfecte leverancier voor al jullie dromen op bloemengebied. Van een prachtig bruidsboeket tot volledige ceremonie aankleding, geen vraag is te gek voor dit creatieve team. In de speciale webshop vinden jullie oneindig veel inspiratie, inclusief prijzen, om alvast heerlijk bij weg te dromen. Geniet en laat jullie betoveren door de magische wereld van de bloemstylisten van Bloemenservice Nederland. 

Bloemenservice Nederland huwelijk bruidsboeket
 

Bloom Your Life; in 2008 is Bloom Your Life gestart en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de totale aankleding van Weddings & Events. Van bruidsboeket & corsages, decoraties voor de ceremonie, taart & toast tot de centerpieces bij het diner. 

Bloom Your Life werkt graag op een persoonlijke manier en maakt naar aanleiding van een kennismakingsgesprek in de showroom in Nieuwkoop, of via Skype als dit gewenst is, met plezier een op maat gemaakt decoratieplan. Hierin staan alle items beschreven zoals besproken. Daarnaast wordt de logistieke planning samen met de weddingplanner uitgewerkt m.b.t. de logistiek voor het bezorgen en plaatsen van de decoraties. 
 

Bruidsboeket trouwen bloom your life

STYLING

Perplexz: Perplexz heeft een passie voor het stylen van huwelijken van A tot Z. Door middel van een professioneel team kleden zij de huwelijksdag helemaal naar wens aan op basis van jullie wensen. Zij streven ernaar een huwelijk net iets specialer te maken met hun persoonlijke benadering, hoogwaardige materialen, special effects, eigen licht team en bloemist. Perplexz weet wat belangrijk is voor jullie mooie dag. 

Perplexz huwelijk styling bloemen