Nieuws

Lees hier meer informatie over samenwerkingen, activiteiten waar Astrid Blaauw Weddings & Events
aan heeft meegedaan, leuke weetjes en nog veel meer.

Bespoke Wedding Specialist of the Year Netherlands

Wat een mooie start van 2018. Door de Luxury Travel Guide, bij de European Awards 2018, aangewezen als Bespoke Wedding Specialist of the Year Netherlands.

Lees meer

Zankyou International Wedding Award 2017

Astrid Blaauw Weddings & Events voor het 2e achtereenvolgende jaar gekozen als 1 van de meest gewaardeerde weddingplanners!

Lees meer

Zankyou International Wedding Award 2016

Astrid Blaauw Weddings & Events verkozen tot 1 van de meest gewaardeerde weddingplanners!

Lees meer

Rembrandt Tower Boardroom

Astrid Blaauw Weddings & Events heeft meegewerkt aan de organisatie van een prachtige foto- en filmshoot bij de Rembrandt Tower Boardroom in Amsterdam.

Lees meer

Behind the scenes filmshoot

In april 2014 heeft Astrid Blaauw Weddings & Events meegewerkt aan een filmshoot van Royal Rushes. Van het werk achter de schermen is een mooi filmpje gemaakt.

Lees meer

Samenwerking Beach Hotel

Astrid Blaauw Weddings & Events is een unieke samenwerking aangegaan met het Beach Hotel in Noordwijk aan Zee. Het Beach Hotel is onderdeel van de Hotels van Oranje.

Lees meer

Donaties Make-A-Wish

Astrid Blaauw Weddings & Events is ontzettend blij met de bruidsparen die hun ervaringen delen via de website van The Perfect Wedding. Per ervaring ontvangt Make-A-Wish Nederland een Euro.

Lees meer

5-jarig bestaan

Astrid Blaauw Weddings & Events viert in februari 2013 haar 5-jarig bestaan. In opdracht van bruidsparen zorgt zij als weddingplanner voor persoonlijke en perfect georganiseerde bruiloften.

Lees meer

Jurylid bij de Bruidsfoto Award

Astrid Blaauw Weddings & Events is door Bruidmedia gevraagd om plaats te nemen in de vakjury van de Bruidsfoto Award 2013. De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine.

Lees meer

Officieel partner meerdere locaties

Diverse locaties hebben er voor gekozen om Astrid Blaauw Weddings & Events aan te wijzen als 1 van hun preferred partners.

Lees meer