Astrid Blaauw

Mijn naam is Astrid Blaauw-Thoonsen en ik woon in Hoofddorp. Na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest als personal assistent en directiesecretaresse, wilde ik mijn horizon verbreden en meer doen met mijn ervaring met betrekking tot regelen, plannen en organiseren.

Ik ben getrouwd met Vincent Blaauw en wij hebben samen ons huwelijk in juni 2004 georganiseerd. Na onze huwelijksdag kreeg ik steeds meer vragen over hoe ik de organisatie had aangepakt, vroeg men tips met betrekking tot leveranciers en nog veel meer. Daar ben ik toen serieus mee aan de slag gegaan en vervolgens is Astrid Blaauw Weddings & Events ontstaan. Op 22 februari 2008 heb ik mijn bedrijf ingeschreven bij de KvK en sindsdien heb ik al meer dan 140 bruidsparen mogen assisteren bij de organisatie van hun huwelijk. 

Tijdens mijn werk heb ik veel hulp van Vincent. Zonder hem was dit allemaal niet gelukt. Hij is mijn steun en toeverlaat op de achtergrond, maar ook heel veel op de voorgrond. Hij denkt mee, adviseert daar waar nodig en werkt volop mee in het bedrijf als mijn rechterhand op bruidsbeurzen, bij huwelijken en andere activiteiten.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool te vinden en lees ik graag. Daarnaast is skiën een belangrijk onderdeel van ons leven. In de sneeuw begon onze liefde en werd ik ook ten huwelijk gevraagd. In het winterseizoen zijn we vaak op de skipistes in de Alpen te vinden. Maar het grootste deel van mijn tijd steek ik in mijn bedrijf. Het geeft een fantastisch gevoel als ik zie dat een bruidspaar blij is vanwege mijn hulp bij de organisatie van hun huwelijk en dat ik rust breng in de voorbereidingstijd en op de dag zelf. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jullie genieten van een mooie huwelijksdag die perfect verloopt.

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking met
Astrid Blaauw Weddings & Events hebben ervaren,
kijk eens bij de
referenties.

Bij een fotoshoot is een filmpje gemaakt van het verloop van die dag. Dit geeft een goed beeld weer van een deel van mijn werkzaamheden op de trouwdag. Het bruidspaar assisteren en ontzorgen, contact onderhouden met de locatie en leveranciers en zorgen dat iedereen doet wat is afgesproken zodat de dag soepel verloopt. Maar daarnaast wordt er natuurlijk ook voor de gasten gezorgd, zodat zij kunnen genieten en het hen aan niets ontbreekt. 

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten om te vertellen wat ik voor jullie kan betekenen!

Weddingplanner landgoed organiseren wedding

Fotocredit: Imagine Fotografie